Search
Close this search box.
logo marketing4web

Jak na členství ve Wortpressu

Členství a skupiny jsou jedny z nejžádanějších a nejpoužívanějších pluginů pro WordPress. Tyto pluginy mají klíčový význam pro online marketing a usnadňují práci při správě a monetizaci webu. Zde se podíváme na důležitost těchto pluginů a představíme několik přínosů, ale také klady a zápory.

Členství a skupiny jsou jedny z nejžádanějších a nejpoužívanějších pluginů pro WordPress. Tyto pluginy mají klíčový význam pro online marketing a usnadňují práci při správě a monetizaci webu. Zde se podíváme na důležitost těchto pluginů a představíme několik přínosů, ale také klady a zápory.

Pluginy pro členství a skupiny umožňují správcům webu omezit přístup k určitým částem obsahu, jako jsou články, stažení souborů nebo galerie. Tímto způsobem lze vytvořit exkluzivní obsah pro registrované členy, což může být efektivní strategie pro monetizaci webu prostřednictvím placených členství.

Existuje mnoho pluginů pro členství pro WordPress, z nichž některé jsou velmi populární a dobře hodnocené. Zde jsou čtyři pluginy, které se osvědčily a které doporučuji:

MemberPress

MemberPress je výkonný a uživatelsky přívětivý plugin pro členství. Jeho hlavní výhodou je, že umožňuje snadno vytvářet různé úrovně členství s různými cenovými plány. Navíc nabízí možnost omezit přístup k obsahu na základě členství a také integrované platební brány pro jednoduché zpracování plateb.

Nevýhody:

  • Placená verze již pro základní režim, od 180$ na rok

Výhody a podporuje:

  • Pokročilá ochrana obsahu

Plugin: odkaz na plugin MemberPress

MemberMouse

Nevýhody:

  • Placená verze již pro základní režim, od 199$ na rok

Výhody a podporuje:

  • Platební brána Stripe Payments v basic verzi
  • Hromadná ochrana obsahu
  • Kupóny a dárky
  • Automatizace
  • Pokročilá analytika

Plugin: odkaz na plugin MemberMouse

BuddyPress

BuddyPress je komplexní plugin pro správu skupin a sociální sítě. Umožňuje vytvářet uživatelské profily, skupiny, diskuse a další interaktivní prvky. Je ideální pro vytvoření komunitního webu nebo intranetu s funkcemi pro členství a komunikaci mezi uživateli.

Restrict Content Pro

Restrict Content je dalším oblíbeným pluginem pro členství. Nabízí snadné nastavení omezeného přístupu k obsahu, vytváření různých úrovní členství a správu plateb. Má také integrované analytické nástroje, které umožňují sledovat a analyzovat výkonnost členství.

Paid Memberships Pro

Paid Memberships je rozsáhlý plugin pro členství s mnoha funkcemi. Umožňuje vytvářet neomezené množství členství, omezovat přístup k obsahu na základě členství a nabízí také rozšířené možnosti pro nastavení plateb a správu uživatelů.

Přestože pluginy pro členství a skupiny nabízejí mnoho výhod, je důležité také zvážit jejich klady a zápory. Některé z pluginů mohou být složité na nastavení nebo vyžadují určitou technickou znalost. Je také třeba zvážit, zda jsou funkce, které nabízejí, skutečně potřebné pro váš web.

V každém případě, pluginy pro členství a skupiny jsou vynikajícím nástrojem pro usnadnění práce při správě a monetizaci webu. Pomáhají vytvářet exkluzivní obsah, budovat komunity a generovat příjmy z placených členství. Vyberte si ten nejvhodnější plugin pro váš web a začněte využívat výhody, které členství a skupiny nabízejí.

 

 

SimpleShop

Odkaz na registraci: https://app.simpleshop.cz/

https://app.simpleshop.cz/?utm=qb4s86z&utm_source=marketing4web.cz&utm_medium=affiliate&utm_campaign=article&utm_content=jak-na-placene-clenstvi-ve-wortpressu

https://affiliates.membermouse.com/idevaffiliate.php?id=1771_3_3_11&utm_source=marketing4web.cz&utm_medium=affiliate&utm_campaign=article&utm_content=jak-na-placene-clenstvi-ve-wortpressu

Mioweb

Upozornění v rámci monetizace webů a článků jsou na některé služby umístění i affiliate odkazy.

 

Pokud se vám náš obsah líbí přispějte nám na cafe ať se nám lépe pracuje.

Obsah

Skip to content